Nieuwe collega

Graag willen wij jullie voorstellen aan onze nieuwe collega Joyce. Sinds kort versterkt Joyce ons team als assistent-bewindvoerder. De afgelopen maanden zijn wij bezig geweest om haar in te werken en kennis te laten maken met de werkomgeving. Nu zij dit goed heeft doorlopen zal zij ook steeds vaker op de voorgrond zichtbaar gaan zijn. Dit betekent dat jullie Joyce vaker zullen spreken telefonisch of kunnen verwachten (natuurlijk samen met ons) op een afspraak.

Joyce volgt naast haar werkzaamheden op kantoor momenteel ook de opleiding tot bewindvoerder zodat ze iedereen op de juiste manier kan helpen. Om jullie alvast een beetje kennis te laten maken met Joyce zal zij zich hieronder nog even kort voorstellen:

‘’Hallo lieve allemaal,

Zoals hierboven door Shelly geschreven is mijn naam Joyce, ik ben 26 jaar oud en mama van een dochtertje van 2 jaar oud. En zoals we dat dan altijd netjes zeggen ‘’gelukkig getrouwd’’ met een lieve man. Voordat ik bij Ersee Bewindvoering ben gaan werken, heb ik een opleiding European Studies gevolgd in het mooie Maastricht. Hierna ben ik werkzaam geweest als zelfstandig ondernemer in de kledingbranche. Ik ben een sociaal type, en sta altijd voor iedereen klaar. Een luisterend oor, een schouder om op te leunen, en iemand die graag doorzet. Deze eigenschappen wilde ik graag gebruiken in mijn werk, en ik ben opzoek gegaan naar een baan waar menselijkheid bovenaan staat. Toen ik bij Roel en Shelly terecht kwam, was dit voor mij een lot uit de loterij. Twee fantastische mensen die alles op alles zetten om hun klanten te ondersteunen, te ontlasten en bij te staan. Om deel te mogen uitmaken van hun team is fantastisch. Ik wil jullie graag meegeven dat ik ontzettend mijn best zal doen voor éénieder van jullie. En ik hoop jullie snel te ontmoeten tijdens een gesprek per telefoon, of wellicht op kantoor.

Lieve groetjes,
Joyce Hunter’’